Технологията Stressless, Stressless Technology
Comfort leather sofa furniture, Komfortna kozhena mebel


За контакт:

Моб.: 0897 933 553
Моб.: 0888 614 636




Комфортни кожени мебели Stressless

СБС Скандинавия Ви предлага най-доброто от света на мебелите. Нашите комфортни кожени мебели не само ще създадат неповторим уют в дома Ви, но и ще Ви дарят с абсолютно усещане за комфорт, лукс и стил.

Предлагаме богато разнообразие комфорни кожени мебели от най-висок клас, изработени от висококачествена естествена кожа и дървен материал, в различни цветови гами.

Комфортни кожени мебели Stressless


Уникални и саморегулиращи се, предлаганите от нас комфортни кожени мебели са разработени по специални патентовани технологии, които можете да срещнете единствено в мебелите с марки Stressless и Ekornes

Не пропускайте възможността да придобиете истински комфортни кожени мебели, способни да реагират и на най-малкото движение на Вашето тяло.!

Заповядайте в нашите магазини и мострени зали, за да усетите неповторимото удобство, което нашите комфортни кресла и дивани Ви предлагат!

Подарете си комфорта, който заслужавате!

Свържете се с нас, за да научите повече.

Възползвайте се от завладяващото чувство на комфорт с марките Stressless и Ekornes. Не пропускайте да разгледате нашите модели, които сме подбрали специално за Вас.

Обадете ни се,
и ние ще Ви помогнем да превърнете Вашия дом в прекрасно кътче на комфорта, лукса и уюта!

Заповядайте в нашите магазини и мострени зали, за да усетите неповторимото удобство, което нашите комфортни кожени мебел Ви предлагат!

Подарете си комфорта, който заслужавате!