Технологията Stressless, Stressless Technology
About Ekornes


За контакт:

Моб.: 0897 933 553
Моб.: 0888 614 636
За СБС Скандинавия


СБС Скандинавия ООД е оторизиран и единствен представител за България на луксозни мебели с марки "Ekornes" и "Stressless".

Предлаганите от нас луксозни мебели са единствени по рода си и притежават уникални характеристики, базирани на редица патентовани технологии. Високото качество на използваните материали и богатото разнообразие от цветове и размери, прави нашите мебели подходящи за всеки дом.

Свържете се с нас или ни посете на място, за да се запознаете по-подробно с удобството, което нашите луксозни мебели Ви предоставят и с възможностите за модерен интериорен дизайн.Придайте неповторим уют на Вашия дом с луксозните мебели
"Ekornes" и "Stressless", които СБС Скандинавия Ви предлага.
Само при нас ще намерите невероятно практичните и луксозни кресла "Stressless", уникални ергономични столове за релакс, практичните и стилни комфортни кожени мебели "Ekornes", голямо разнообразие от луксозни холни маси и аксесоари, неповторими ергономични кресла и обзавеждане за домашно кино.

Ние ще направим Вашия живот по-приятен и комфортен.


Обадете ни се, за да разберете нашите специални предложения!


Луксозна мека мебел


Предлагаме на Вашето внимание специалната колекция луксозна мека мебел с марките "Ekornes" и "Stressless".

Тази луксозна мебел притежава уникални възможности за индивудално регулиране на облегалките и подглавника, така че да се адаптира към конкретната специфика на всяко телосложение. Това прави нашите луксозни мебели подходящи за всяко семейство, за всеки дом.

Подарете на Вашето семейство неповторимо удоволствие от комфортно прекараното време.Кликнете тук, за да научите повече
за предлаганата от нас луксозна мека мебел.