Луксозни мебели с марки "Ekornes" и "Stressless"
СБС Скандинавия ООД - Оторизиран представител за България
+359 897 933553 / +359 888 614636

На кратко за Ekornes

Ekornes е най-големият производител на мебели в Скандинавия. Притежава едни от най-известните търговски марки, като Ekornes, Stressless и Svane. Бизнес концепцията на компанията е да предлага привлекателни модели както по цена, така и по дизайн, гарантиращи максимален комфорт и функционалност. Предлага уникални характеристики и патентовани технологии.

За компанията

Ekornes е един от водещите производители на мебели в света. Макар продукцията да се произвежда в 7 фабрики, разположени в Норвегия, тя се разпространява успешно по целия свят. Stressless – това е една от най-известните марки мебели в целия свят, а Ekornes и Svane – най-известните марки на пазара на мебели в Норвегия.

През 1971 година компанията пуска на пазара първия модел кресло Stressless. Тогава за първи път се появява възможност да се купи истинско кресло за релакс, способно да реагира на промяната в положението на тялото. От тогава насам марката се е наложила на световния пазар със своето високо качество и изчключителното усещане за комфорт, което може да се усети само в креслата от марката Stressless.


Преди 10 години компанията разширява аортимента на своята продукция като започва да произвежда луксозна мека беле с възможност за индивидуално регулиране на седящата част. В момента компанията предлага богата продуктова гама, включително и едни от най-удобнте в света кресла за обзавеждане на салон за домашно кино.

Екологична политика

Ekornes разработва специална политика за защита на околната среда. Стреми се да преработва отпадните продукти и използва екологично чисти материали за производството на своите колекции мебели.


Компанията се стреми да сведе до минимум рисковете за здравето на работното място, а екологичната информация е включена в описанието на всички продукти.

Ekornes не злоупотребява с екологичните показатели в процеса на осъществяване на своята маркетингова дейност и винаги предоставя точна и надеждна информация.

Фабрики

Производството на луксозните мебели във всички фабрики на Ekornes е организирано съгласно провежданата екологична политика на фирмата. Фабриките са оборудвани с модерни технологии, а значително количество от компонентите се произвеждат на място. Производството включва шивашки департамент, тапициране, сглобяване, обработка на дървените детайли, лакиране. На място се обработват металните детайли и компонентите от пенопласт, както и всички останали детайли и мебелни конструкции.

Производството на пенопласт обезпечава собствените нужди на Ekornes, а значително количество се продава на други производители на мебели.

Постоянно усъвършенстваните технологии се базират на големия опит на компанията в производството на луксозни и комфортни мебели и доброто познаване на потребностите на своите клиенти. Ekornes е компания, която работи за удобството и уюта на своите клиенти.

Повече информация за Ekornes можете да прочетете в уеб-сайта на компанията, на адрес Ekornes.com


За СБС Скандинавия

СБС Скандинавия ООД е оторизиран и единствен представител за България на луксозни мебели с марки "Ekornes" и "Stressless".

Свържете се с нас, за да се запознаете по-подробно с удобството, което нашите луксозни мебели Ви предоставят и с възможностите за модерен интериорен дизайн.

СБС Скандинавия ООД
Варна, България
+359 888 614 636
+359 897 933 553
gradev67@gmail.com

Технологията Stressless

Историята на марката Stressless започва с представянето на първото кресло Stressless през 1971 година. Тогава за първи път в света се появява възможността да придобиете истинско кресло за отдих, способно да реагира на всяко движение на тялото.

От този момент Stressless се оказват най-добрия избор от предлаганите на световните изложения кресла за релаксация.

Ekornes не престава да работи за подобряване на луксозните мебели с марката Stressless. Всяка нова идея или технологична разработка намират своето въплъщение в изработваните модели кресла и дивани Stressless.

Мебелите Stressless притежават редица уникални патентовани характеристики, които няма да срещнете никъде другаде!

Реагират на промяната в положението на Вашето тяло!