Луксозни мебели с марки "Ekornes" и "Stressless"
СБС Скандинавия ООД - Оторизиран представител за България
+359 897 933553 / +359 888 614636

Търсим дистрибутори!!!Не пропускайте възможността да предложите на Вашите клиенти удобството, лукса и комфорта, от който се нуждаят.

СБС Скандинавия ООД търси дистрибутори и представители на луксозни мебели със световноизвестните марки "Ekornes" и "Stressless".

Проявяваме интерес към сътрудничество с мебелни магазини, мострени зали, големи мебелни вериги, фирми и професионалисти в продажбата на мебели и обзавеждане за дома, специалисти интериорен дизайн и др., за изграждане на мрежа за разпространение на луксозните мебели със световноизвестните марки "Ekornes" и "Stressless".

Свържете се с нас, за да получите информация за условията и начин на работа.

СБС Скандинавия ООД Ви очаква:град Варна
Моб.: 0897 933553
Моб.: 0888 614636
Email: gradev67@gmail.com


Само при нас ще намерите невероятно практичните и луксозни кресла "Stressless", уникални ергономични столове за релакс, практичните и стилни комфортни кожени мебели "Ekornes", голямо разнообразие от луксозни холни маси и аксесоари, неповторими ергономични кресла и обзавеждане за домашно кино.

Обадете ни се, за да разберете нашите специални предложения!


СБС Скандинавия Ви кани да се запознаете с луксозните мебели с марки Stressless и Ekornes

Не пропускайте възможността да предложите на Вашите клиенти истински комфортни кожени мебели, способни да реагират и на най-малкото движение на човешкото тяло!

Уникални и саморегулиращи се, предлаганите от нас луксозни кожени мебели са разработени по специални патентовани технологии, които можете да срещнете единствено в мебелите с марки Stressless и Ekornes

Предоставяме много изгодни условия за нашите партньори!

Обадете ни се, за да разберете повече!


Луксозна мека мебел

Всяко седящо място в моделите луксозна мека мебел Stressless е оборудвано с патентована система за плъзгане, в резултат на което тя следва и се адаптира и спрямо най-малкото движение от Ваша страна.


Уникални столове за релакс Stressless

Ekornes е един от водещите производители в света на ергономични и луксозни столове и кресла за релаксация, известни на световния пазар под марката Stressless. 10 години гаранция на вътрешния механизъм.