Луксозни мебели с марки "Ekornes" и "Stressless"
СБС Скандинавия ООД - Оторизиран представител за България
+359 897 933553 / +359 888 614636
Луксозна мека мебел с марки Stressless и Ekornes

Всички мебели Stressless и Ekornes се предлагат в няколко вида кожи и дървен материал. В резултат от комбинацията на тези компоненти Вие можете самостоятелно да създадете продукт, напълно съответстващ на избрания от Вас стил!

Предлагаме на Вашето внимание луксозни мебели с марки "Ekornes" и "Stressless". Те са добре познати в цял свят като мебелите с най-високо качество. Единствени по рода си, притежават уникални характеристики, базирани на редица патентовани технологии. Високото качество на използваните материали и богатото разнообразие от цветове и размери, прави нашите мебели подходящи за всеки дом.

Свържете се с нас, за да се запознаете по-подробно с удобството, което нашите луксозни мебели Ви предоставят и с възможностите за модерен интериорен дизайн.

СБС Скандинавия Ви кани да се запознаете с луксозните мебели с марки Stressless и Ekornes

Не пропускайте възможността да предложите на Вашите клиенти истински комфортни кожени мебели, способни да реагират и на най-малкото движение на човешкото тяло!

Уникални и саморегулиращи се, предлаганите от нас луксозни кожени мебели са разработени по специални патентовани технологии, които можете да срещнете единствено в мебелите с марки Stressless и Ekornes

Предоставяме много изгодни условия за нашите партньори!

Обадете ни се, за да разберете повече!

Луксозна мека мебел Buckingham


Вдъхновени от някои от най-шикозните адреси на Лондон, Stressless Windsor и неговите многобройни колекции Stressless Buckingham са толкова лъскави, колкото предполагат техните имена. Тази класическа колекция доставя целия комфорт и стил, който бихте очаквали от Stressless.

Прочети подробно за модела
Виж всички модели
Моделирай своята луксозна мека мебел

Луксозна мека мебел Anna

Stressless® Anna е елегантен диван с възможност за моторизирани функционалности на всяка седалка. Можете да избирате между ръчно регулиране на облегалката за глава или вграден механизъм, който разгъва интегрираната поставка за крака и осигурява високо повдигната позиция на краката - разпределяйки тежестта на тялото по-равномерно за максимална релаксация.

Прочети подробно за модела
Виж всички модели
Моделирай своята луксозна мека мебел


Луксозна мека мебел Wave


Stressless Wave - диван, който си струва да бъде споделен Вдъхновен от нежните вълни на океана – името си даде само себе си. Stressless Wave представлява истинска иновация в технологията за комфорт. Индивидуалните накланящи се седалки карат седалката да се настройва автоматично към движението на тялото ви, изберете между ниска и висока облегалка - седнете и се понесете.

Прочети подробно за модела
Виж всички модели
Моделирай своята луксозна мека мебел

Луксозна мека мебел Windsor

Вдъхновени от някои от най-шикозните адреси на Лондон, Stressless Windsor и неговите многобройни колекции Stressless Buckingham са толкова лъскави, колкото предполагат техните имена. Тази класическа колекция доставя целия комфорт, който бихте очаквали от Stressless и уникален стил.

Прочети подробно за модела
Виж всички модели
Моделирай своята луксозна мека мебел


Луксозна мека мебел Aurora


Модерна и привлекателна. Стегнатата, но изключително мека възглавница на Stressless Aurora придава на дивана ясен и модерен вид. Въпреки изчистените линии, той има и детайли, които му придават изключителна привлекателност. Диванът се предлага във вариант с висока и ниска облегалка, разбира се, с индивидуално регулируеми седалки, които отговарят на вашите лични желания. Изберете между стоманени или дървени крака в три различни височини.

Прочети подробно за модела
Виж всички модели
Моделирай своята луксозна мека мебел