Луксозни мебели с марки "Ekornes" и "Stressless"
СБС Скандинавия ООД - Оторизиран представител за България
+359 897 933553 / +359 888 614636


Луксозна мека мебел с марки Stressless и Ekornes

Всички мебели Stressless и Ekornes се предлагат в няколко вида кожи и дървен материал. В резултат от комбинацията на тези компоненти Вие можете самостоятелно да създадете продукт, напълно съответстващ на избрания от Вас стил!

Предлагаме на Вашето внимание луксозни мебели с марки "Ekornes" и "Stressless". Те са добре познати в цял свят като мебелите с най-високо качество. Единствени по рода си, притежават уникални характеристики, базирани на редица патентовани технологии. Високото качество на използваните материали и богатото разнообразие от цветове и размери, прави нашите мебели подходящи за всеки дом.

Свържете се с нас, за да се запознаете по-подробно с удобството, което нашите луксозни мебели Ви предоставят и с възможностите за модерен интериорен дизайн.

СБС Скандинавия Ви кани да се запознаете с луксозните мебели с марки Stressless и Ekornes

Не пропускайте възможността да предложите на Вашите клиенти истински комфортни кожени мебели, способни да реагират и на най-малкото движение на човешкото тяло!

Уникални и саморегулиращи се, предлаганите от нас луксозни кожени мебели са разработени по специални патентовани технологии, които можете да срещнете единствено в мебелите с марки Stressless и Ekornes

Предоставяме много изгодни условия за нашите партньори!

Обадете ни се, за да разберете повече!

Луксозна мека мебел Buckingham


Вдъхновени от някои от най-шикозните адреси на Лондон, Stressless Windsor и неговите многобройни колекции Stressless Buckingham са толкова лъскави, колкото предполагат техните имена. Тази класическа колекция доставя целия комфорт и стил, който бихте очаквали от Stressless.

Прочети подробно за модела
Виж всички модели
Моделирай своята луксозна мека мебел

Луксозна мека мебел Legend

The Stressless Legend се отличава с уникална възглавничка, която предостаявя луксозно усещане, тъй като обхваща и поддържа тялото ви. Специално проектираната пяна и безконтактната плъзгаща система означават, че диванът се регулира гладко към тялото ви. Той просто се простира до тази допълнителна степен на комфорт, която сте очаквали.

Прочети подробно за модела
Виж всички модели
Моделирай своята луксозна мека мебел


Луксозна мека мебел Breeze

Stressless Breeze - диван, който си струва да бъде споделен Елегантните и лъскави линии, комбинирани с меки контури, са в основата на дизайна Stressless Breeze.

Прочети подробно за модела
Виж всички модели
Моделирай своята луксозна мека мебел


Луксозна мека мебел Eldorado


Stressless Eldorado е една от най-търсените колекции. Създадена с успокоение, тази колекция надминава всички очаквания. Със заоблени контури, плюшени възглавнички и извити ръце, Елдорадо и диванът от Гранада са наистина пищни. Използването на патентованите без стрес Glide и Plus системи, Vegas, Reno и Tampa отговарят на най-малкото движение на тялото ви.

Прочети подробно за модела
Виж всички модели
Моделирай своята луксозна мека мебел

Луксозна мека мебел Windsor

Вдъхновени от някои от най-шикозните адреси на Лондон, Stressless Windsor и неговите многобройни колекции Stressless Buckingham са толкова лъскави, колкото предполагат техните имена. Тази класическа колекция доставя целия комфорт, който бихте очаквали от Stressless и уникален стил.

Прочети подробно за модела
Виж всички модели
Моделирай своята луксозна мека мебел


Луксозна мека мебел Aurora


Модерна и привлекателна. Стегнатата, но изключително мека възглавница на Stressless Aurora придава на дивана ясен и модерен вид. Въпреки изчистените линии, той има и детайли, които му придават изключителна привлекателност. Диванът се предлага във вариант с висока и ниска облегалка, разбира се, с индивидуално регулируеми седалки, които отговарят на вашите лични желания. Изберете между стоманени или дървени крака в три различни височини.

Прочети подробно за модела
Виж всички модели
Моделирай своята луксозна мека мебел