Луксозни мебели с марки "Ekornes" и "Stressless"
СБС Скандинавия ООД - Оторизиран представител за България
+359 897 933553 / +359 888 614636

Луксозни маси и аксесоари

Специалната колекция луксозни холни маси и аксесоари, с които ще придадете още по-голям комфорт към избраната от Вас луксозна мека мебел с марки "Ekornes" и "Stressless".

Оригиналните аксесоари Stressless придават на креслата Stressless допълнителна функционалност.

За Вашето удобство и комфорт предлагаме богата гама луксозни маси, подвижни табуретки и аксесоари. Всички те ще направят Вашата луксозна мебел още по-практична, стилна и комфортна.

Нашите практични масички и съчетаващите се с тях подвижни табуретки ще осигурят допълнителен комфорт от Вашата Stressless мебел. Всички модели се предлагат в цветове, кожи и дърво като основните мебели.

Оригиналните аксесоари Stressless придават на креслата Stressless допълнителна функционалност.


Прекрасно решение за организация в офиса и домашния кабинет е компютърната маса Stressless. Тя осигурява стабилно работно пространство директно над скута ви. Можете да се движите и да се наслаждавате на всички удобни, ергономични предимства, които предлага стълбичката. Когато приключите, просто завъртете масата настрани и я сгънете надолу до креслото. Подходящ за всички кресла с известната класическа база.

Повече гъвкавост

Допълнителните аксесоари, които предлагаме, предоставят разширен комфорт и удобство към оригиналните луксозни мебели. Адаптирайте Вашата среда изцяло спрямо Вашите индивидуални предпочитания и стил на живот.


Свържете се с нас, за да Ви предоставим информация за всички маси и аксесоари, които предлагаме, както и да Ви помогнем да изберете най-удобните за ВасЯ


Повече удобство

Ekornes не престава да работи за подобряване на луксозните мебели с марката Stressless. Всяка нова идея или технологична разработка намират своето въплъщение в изработваните модели кресла и дивани Stressless.

Мебелите Stressless притежават редица уникални патентовани характеристики, които няма да срещнете никъде другаде!