Луксозни мебели с марки "Ekornes" и "Stressless"
СБС Скандинавия ООД - Оторизиран представител за България
+359 897 933553 / +359 888 614636

Кожа и дърво

Всички мебели Stressless се предлагат в няколко вида кожи и дървен материал, с най-високо качество и богато разнообразие от цветове.

В резултат от комбинирането на различни цветове и материали Вие можете самостоятелно да създадете продукт, напълно съответстващ на избрания от Вас стил.

Кожа

Ekornes е един от основните европейски потребители на естествена кожа. Всички кожи се купуват от водещи производители в света. Наши наблюдатели непрекъснато осъществяват контрол на качеството в процеса на избор на кожите, което се явява задължително изискване според международните стандарти. Придобивайки изделие с марките Stressless или Ekornes, вие получвате стока, качеството на която е гарантирано от нашия дългогодишен опит.

Batick

Обработена с пигменти естествена кожа с релефна текстура. Защитното лаково покритие позволява с лекота да се отстранят разлети течности и петна. Лесно миещата се кожа батик е на достъпна цена и е прекрасен избор за хора, желаещи да притежават много издръжлива кожа.Cori

Cori е обработена с пигменти естествена кожа. Има блестящ връх, който придава дълбочина и характер на повърхността. Някои цветове имат ефект на два тона / тон в тон. Защитен слой от лак опростява почистването. Cori е мъдър избор, ако желаете кожа с отлични експлоатационни свойства, здрава структура и изключителен вид.Paloma

Обработена с пигменти естествена кожа. Леката обработка повишава физическата издържливост на кожата и изглажда цветовите различия. Тази кожа притежава деликатен, раскошен и предразполагащ вид. Палома - това е прекрасен избор за тези, които търсят изискани и нежни естествени тоновe и дишаща кожа.Noblesse

Noblesse е най-изключителната кожа с най-високо качество, предлагано от Ekornes. Кожата запазва естествената мекота и блясък, който характеризира първокласна мебелна кожа. Естествен материал като Noblesse запазва първоначалното си зърно и структура. Може да се появят и незначителни цветови нюанси и кожни дефекти. Такива индивидуални детайли могат да доведат до леки промени в различните части на мебелното покритие. Въпреки че покривното покритие е мярка за защита, Noblesse е най-деликатната от кожите, които Ekornes използва. Лесно абсорбира влагата и е по-уязвима от износване, топлина, слънчева светлина, разливи и изпотяване. Редовната поддръжка е важна, за да запази привлекателния си външен вид.


Важна информация: При производството на мебелите се използва естествена кожа. Следователно е възможно цветовата гама незначително да варира при различните изделия. С течение на времето кожата може да измени своя цвят в резултат на износване или светлинно въздействие. Не забравяйте, че мебелите трябва да не се подлагат на пряка слънчева светлина и въздействие от топлинни източници (радиатори и др.).


Дърво

Дървените конструкции и основните мебели Stressless се произвеждат от европейски бук, изключително податлив на оцветяване в различни цветови гами. Благодарение на здравината на този дървен материал, произвежданите от него мебели дълго време запазват своя прекрасен външен вид и качества. По голямата част от продукцията е в натуралния цвят на дървото или е оцветена в: махагон, тик, вишна, кафеникав, венге или черен.


Мобилно приложение

Нашето мобилно приложение Ви предоставя уникалната възможност да видите как ще изглеждат избраните от Вас мебели във Вашата стая преди да ги купите. Снимате помещението и проектирате своята мебел.Луксозна мека мебел

Всяко седящо място в моделите луксозна мека мебел Stressless е оборудвано с патентована система за плъзгане, в резултат на което тя следва и се адаптира и спрямо най-малкото движение от Ваша страна.