Технологията Stressless, Stressless Technology
leather and wood materials


За контакт:

Моб.: 0897 933 553
Моб.: 0888 614 636
Кожа и дърво

Всички мебели Stressless се предлагат в няколко вида кожи и дървен материал, с най-високо качество и богато разнообразие от цветове.

В резултат от комбинирането на различни цветове и материали Вие можете самостоятелно да създадете продукт, напълно съответстващ на избрания от Вас стил.

Кожа


Ekornes е един от основните европейски потребители на естествена кожа. Всички кожи се купуват от водещи производители в света. Наши наблюдатели непрекъснато осъществяват контрол на качеството в процеса на избор на кожите, което се явява задължително изискване според международните стандарти. Придобивайки изделие с марките Stressless или Ekornes, вие получвате стока, качеството на която е гарантирано от нашия дългогодишен опит.


BATICK


Обработена с пигменти естествена кожа с релефна текстура. Защитното лаково покритие позволява с лекота да се отстранят разлети течности и петна. Лесно миещата се кожа батик е на достъпна цена и е прекрасен избор за хора, желаещи да притежават много издръжлива кожа.


CLASSIC


Обработена с пигменти естествена кожа с релефна текстура. Защитното лаково покритие позволява с лекота да се отстранят разлети течности и петна. Поддрържа се лесно и е прекрасен избор за хора, желаещи да притежават много издръжлива кожа.


PALOMA


Обработена с пигменти естествена кожа. Леката обработка повишава физическата издържливост на кожата и изглажда цветовите различия. Тази кожа притежава деликатен, раскошен и предразполагащ вид. Палома - това е прекрасен избор за тези, които търсят изискани и нежни естествени тоновe и дишаща кожа.


ROYALIN


Най-ексклузивния вид кожа от производството на компанията Ekornes. Роялин — естествена кожа, за защита на чиято повърхност е подложена на незначителна обработка. Роялин е особено нежен при допир, притежава добра въздухопропускливост и раскошен блясък, характерни за естествена кожа с най-високо качество.Важна информация: При производството на мебелите се използва естествена кожа. Следователно е възможно цветовата гама незначително да варира при различните изделия. С течение на времето кожата може да измени своя цвят в резултат на износване или светлинно въздействие. Не забравяйте, че мебелите трябва да не се подлагат на пряка слънчева светлина и въздействие от топлинни източници (радиатори и др.).

Дърво Stressless


Дървените конструкции и основните мебели Stressless се произвеждат от европейски бук, изключително податлив на оцветяване в различни цветови гами. Благодарение на здравината на този дървен материал, произвежданите от него мебели дълго време запазват своя прекрасен външен вид и качества. По голямата част от продукцията е в натуралния цвят на дървото или е оцветена в: махагон, тик, вишна, кафеникав, венге или черен.