Луксозни мебели с марки "Ekornes" и "Stressless"
СБС Скандинавия ООД - Оторизиран представител за България
+359 897 933553 / +359 888 614636

Мебели за домашно кино - повече удоволствие от любимите филми

Благодарение на своите уникални възможности, мебелите Stressless за домашно кино привличат киномани по целия свят. А диванът Stressless с висока облегалка представлява най-добрия диван в света за гледане на телевизия и домашно кино. Настанете се удобно и натиснете бутон Play!

Луксозни и комфортни мебели за обзавеждане на Вашия домашен кино салон

Мебелите Stressless са специално разработени така, че да Ви гарантират максимален комфорт, удобство и удоволствие от времето, прекарано в тях. Това ги прави незаменими в домашния уют и предпочитани като мебели Номер 1 в света за гледане на телевизия и домашно кино.

Обадете ние се, за да се убедите сами в уникалността на предлаганите от нас столове и кресла за релакс.

Максимален комфорт от Stressless

Днес, когато все повече хора желаят да се сдобият с истински домашен киносалон, се явява напълно логично да се помисли за възможността да се възползваме от комфорта, който предоставят креслата и диваните Stressless. Индивидуално регулируемите механизми за поддръжка на шията и кръста, осигурени от Система Plus, а така също и регулируемите по височина подглавници - всички те превръщат тази мебел в най-добрата мебел за гледане на телевизия.

Единствено тогава, когато седите удобно в състояние на максимален комфорт, Вие действително можете да се насладите както на великолепния звук, така и на висококачественото изображение.

Насладете се на картина и звук в обстановка на комфорт

Благодарение на наличието на практични ъглови масички, всичко необходимо ще Ви бъде под ръка. Голямата двойна подвижна табуретка Ottoman с тайник, в който се крие дистанционното. При необходимост може да се разтегне настрани, с което се увеличава значително нейната полезна площ.

Комфорт - когато всичко Ви е под ръка

В тайника на дивана модел Stressless Sphinx има специално място за съхраняване на дистанционното управление и други любими вещи, които предпочитате винаги да Ви бъдат под ръка, когато си почивате. Това на пръв поглед не е кой знае каква идея, но тя безусловно Ви спасява от нервно и раздразнително търсене на дистанционното управление, когато Вашето любимо телевизионно предаване тъкмо започва. Малките неща понякога са изключително важни.

И, разбира се, разполагате с достатъчно място

Благодарение на богатото разнообразие от модели, създаването на домашен киносалон е лесно и приятно занимание, независимо колко е голяма стаята, която искате да обзаведете. Когато разположите мебелите и техниката така, както Ви е удобно и комфортно, остава само да се насладите на любимите си филми. За Ваше улеснение сме проектирали стандартни варианти на конфигурация, които могат да Ви служат за отправна точка в процеса на сътворяването на Вашата кино-зала на комфорта.


Мобилно приложение

Нашето мобилно приложение Ви предоставя уникалната възможност да видите как ще изглеждат избраните от Вас мебели във Вашата стая преди да ги купите. Снимате помещението и проектирате своята мебел.Домашен лукс